Астрологът Павел Глоба поднесе лоши новини за 3 зодии - май

...
Астрологът Павел Глоба поднесе лоши новини за 3 зодии - май
Коментари Харесай

Тревожни новини за 3 зодии! Съветите на топ астролог

Астрологът Павел Глоба сервира неприятни вести за 3 зодии - май не е техният месец, тъй че да внимават.

Лъв
-->
Месецът няма да е сред най-добрите за Лъвовете. Представителите на този знак имат авторитетни съперници, с които ще би трябвало да се борят за мястото си под слънцето. Звездите не предлагат на Лъвовете да подписват покупко-продажби и да се пробват да вършат нещо, което не е по силите им. Ще се наложи да преценят опциите си обективно и да се приготвят за всевъзможни непредвидени обстановки. 

Скорпион

За представителите на този зодиакален знак май ще стартира с упорита работа. Върху плещите им ще се стоварят доста разнообразни проблеми и задания, чието решение няма да донесе нито задоволство, нито премия. Скорпионите ще бъдат затрупани от монотонна и скучна работа. Звездите поучават представителите на знака да не се суетят и да опитат да си почиват повече. В противоположен случай може да навредят доста на здравето си. 

Стрелец

Звездите поучават Стрелците да съберат сили, да се отърват от всички подозрения и да поемат самодейността. Предстоят доста неуспехи, които трябва да посрещнат с достолепие. Без да желаят, представителите на тази зодия могат да се снабдят с много врагове. Въпреки това Павел Глоба ги поучава да не падате духом, а да се запасят с самообладание и религия в положителното, написа jenata.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР